Вхід
Субота, 04.05.2024, 21:45
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » starcraft 2 » Новини » StarCraft 2 підсмажує відеокарти
StarCraft 2 підсмажує відеокарти
harddog72Дата: Середа, 04.08.2010, 01:54 | Сообщение # 1
Генерал
Группа: Xel'naga
Сообщений: 9
Репутация: 1
Статус: Offline
Аномальна спека панує не тільки в деяких регіонах земної кулі, але і в нутрощах системного блоку, коли на комп'ютері запущено StarCraft 2. Виявилося, що досить невимоглива до потужності заліза стратегія буквально розпалює добілого відеокарти з посередніми системами охолодження.

Справа в тому, що в грі немає обмеження на частоту кадрів. У деяких ситуаціях (наприклад, в головному меню гри) потужні комп'ютери, маючи низьку завантаження в галузі розрахунків, витрачають весь свій час на те, щоб дуже-дуже швидко перемальовувати практично статичну картинку. І при цьому перегріваються. Вже відомі випадки, коли відеокарти просто виходили з ладу. Розробники в якості тимчасового рішення пропонують вручну поправити настройки гри. Для цього треба відкрити файл за адресою Documents \ StarCraft II \ variables.txt і додати туди рядки:

Code
frameratecapglue = 30
frameratecap = 60

Це обмежить кількість кадрів і збереже GPU вашого комп'ютера від передчасної кончини. Тим часом компанія Blizzard готує перші патчі, в яких гравців чекають не тільки виправлення помилок, а й новий ігровий контент.




 
Форум » starcraft 2 » Новини » StarCraft 2 підсмажує відеокарти
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

StarCraft 2 Club ua
Blog my
JumpListTweaker
UKRSTREET.net
Вгору
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Львівський каталог сайтів