Вхід
Субота, 18.05.2024, 06:07
Головна » Трохи про мене і сайт

Трохи про мене і сайт

08.09.2010, 17:35


Добрий день .Пройшло вже 2 місяці як запустився проект Starcraft 2 Club UA і на мою думку вже прийшов час трохи розповісти про себе, як розпочався проект, можливі перспективи і майбутнє .


Звати мене Роман .Сам зі львова. Навчаюсь в львівському політесі (Прикладна мат. і фундаментальні науки) на першому курсі.
Мої вподобання : Trance (переважно Tiesto) ,Starcraft ,Stargate universe, і Naruto коли настрій є. З жанрів ігор не переношу лише футбол і тому подібне(після виходу Starcraft 2 тільки в нього рубаюсь).


Як все почалось?
Почалось ще рік тому ,коли тільки повідомили що буде проведено бета тестування ,я швиденько знайшов в неті оф ключ до StarCraft Blood War і закинув його на battle.net .Через пів року тількино скачавши бету з кряком до мене приходить лист від Blizzard з ключом.Десь так через тиждень щось дуже захотілось новини почитати .Бродячи просторами інтернету знайшов декілька хороших російськомовних сайтів посвячених StarCraft 2. І тут мені прийшла думка з цим сайтом.


Сам сайт як ви бачите зараз на Ucoz. Зараз постараюсь вам пояснити чому це так. На мій погляд поки не буде створене хоч якесь комюніті на сайті, тому нема для кого тратити свій час і гроші(і одна людина цього швидко і якісно не зробить).


Тепер трохи про модераторів. Я як бідний студент не можу приділяти багато часу сайту,як би не хотілося, тому на сайті вдкрито набір модераторів(в майбутньому можливо адміністраторів) в каталог файлів, статтей, форум, фотоальбом .Заявки сюди (Якщо така тенденція з модераторами продовжиться то боюсь сайт закриється).


Тепер трохи про приємне.В недалекому майбутньому (при умові популярності сайту)
1.Будем проводити стріми.
2.Можливі турніри
  • a.Платні з призовим фондом (Всі скидаються.Переможець забирає 50% ,2 місце 30% ,3 20%)
  • b.Безплатні (Підвишення на форумі і т.д.)
  • c.В одному з комп'ютерних клубів Львова(умови як і в [a])(Якщо вдасця домовитися)
Ваш HardDog72
Share |
| Додав: harddog72 | Теги: Трохи про мене
Переглядів:633 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
StarCraft 2 Club ua
Blog my
JumpListTweaker
UKRSTREET.net
Вгору
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Львівський каталог сайтів