Вхід
Субота, 18.05.2024, 07:26
Головна » Суперечка Gretech і KeSPA. Стан на 07/09/10

Суперечка Gretech і KeSPA. Стан на 07/09/10

07.09.2010, 22:08

USA Milkis, постійний оглядач корейських подій на порталі TeamLiquid опублікував статтю з коротким, але дуже ємним описом того, що відбувається між Gretech (Blizzard уповноважили їх представляти свої інтереси в Південній Кореї) і KeSPA.



Факти


Переговори між Gretech і KeSPA почалися 23 липня.
9 липня було підписано угоду про нерозголошення інформації.
Сторони залучили Korean Creative Contents Agency (Агенція з інтелектуальних прав в Кореї), представників SKT, KT і Woongjin. Разом з відповідальним від KeSPA вони намагалися вирішити питання з Gretech.
Всього 4 зустрічі, єдиною "перемогою" яких було підписання угоди 9 липня.


посилання: [1] [2]



Бла-бла-бла ...


Про результати переговорів стає відомо від однієї зі сторін. Слід розуміти, що інформація може бути перефразована.


Протягом перших трьох зустрічей здавалося, що рішення буде знайдено. Сторони планомірно підходили до спільного знаменника, який міг влаштувати всіх і кожного.
Проте, основною темою четвертої зустрічі стала GSL. GSL по СК2 стартує в жовтні і розклад ліги перехрещується з розкладом Пролігі по першому СтарКрафту.
GSL йде з понеділка по п'ятницю, а Проліга з суботи по середу. Прайм-тайм понеділка і вівторка став каменем спотикання.
Після переговорів, KeSPA висловилися: "Всупереч першим трьом зустрічам, на четвертій було висунуто багато серйозних вимог. Нам залишалося лише вислухати іншу сторону. Так звані" вимоги "були фактично забороною проведення Пролігі. Переговори перетворилися в пред'явленні претензій і вимог однієї зі сторін".
Gretech повідомили, що зі свого боку не висували вимог щодо грошової компенсації. У той час, коли строки стислі, і діяти треба швидко, вимоги Gretech обмежилися лише тим, щоб ліги не заважали один одному.
Незалежний джерело повідомляє, що на його погляд Gretech були надто квапливі. На подібних переговорах до вирішення питання потрібно підходити послідовно, а Gretech "прямо з порога" зажадали перенести час пролігі.
"А свого часу KeSPA бойкотувала Gretech's Gom Classic" - саркостіческій коммент на одному з форумів.
Є ще один цікавий коментар одного з очевидців, наприкінці зустрічі KeSPA запитали щось на кшталт: "Чи правильно ми розуміємо, що Ви хочете позбутися від Пролігі, тому що вона не приносить грошей?" Відповідь: "Точно так".
KT в черговий раз відзначили, що Gretech не хоче приходити до спільного знаменника. Тільки односторонні вимоги.



Майбутнє


KeSPA збирається запустити Пролігу, незалежно від результатів переговорів. Gretech негайно почне судові розгляди.
SKT, KT, STX, Woongjin, "і багато інших" формують блок "Анти-Бліззарда". Гравцям цих команд заборонено приймати участь у турнірах з SC2. Користуючись впливом в раді директорів OGN вони блокують покази GSL. Вирішується питання про об'єднання всіх киберспортивных команд в єдиний блок.

Share |
Джерело: http://reps.ru/ | Додав: harddog72 | Теги: Gretech і KeSPA
Переглядів:557 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
StarCraft 2 Club ua
Blog my
JumpListTweaker
UKRSTREET.net
Вгору
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Львівський каталог сайтів