Вхід
Понеділок, 06.05.2024, 23:16
Головна » StarCraft Nostalgy: Grrrr ...

StarCraft Nostalgy: Grrrr ...

06.07.2010, 15:25

Всього 20 днів і ще кілька годин залишилося до виходу довгоочікуваної другої частини легендарної стратегії StarCraft. Перевершить чи сіквел свого попередника чи ні сказати зараз неможливо. Але одне ясно, нову гру запам'ятають.

І є побоювання, що нові враження зітруть попередні імена, події, місця. Але ж є легенди, забувати яких не можна.
Один з них - Guillaume Grrrr ... Patry, протос з Канади, який виграв OSL десять років тому, у далекому 2000 році.
Отже, Guillaume Patry, протоси 28 років від роду (лише три тижні тому він справив свій День Народження). Відомий як Grrrr ..., GiYom, X'Ds ~ Grrrr ..., або, як прозвали його корейські фанати, "Зеленоокий Воїн".
За даними TLPD, за свою кар'єру професійного гравця, Grrrr ... заробив 63 перемоги і 67 раз програв. Краща статистика проти зергів - на рівні 50%, що досить примітно для того далекого часу, коли хороших протосів можна було по пальцях перерахувати, а матч PvZ багато хто вважав справжнім дисбалансом. Grrrr ... не один місяць був у топ-30 рейтингу KeSPA, розбавляючи корейські прапори разом з французом (terran) ElkY.

Grrrr ... можна вважати представником найуспішніших СтарКрафтерів "першого покоління", і вже точно одним з кращих не-корейців за весь час існування гри. Основна раса - протоси, але, як і всі прогеймери, Grrrr ... охоче грав іншими расами, причому досить успішно.

Після нищівних перемог на великих онлайн турнірах, організованих Blizzard і AMD Professional Gamers League, X'Ds ~ Grrrr ... (Саме так він підписувався в той момент), вирішив поїхати до Сеулу, столиці Південної Кореї,майбутню мекку професійного кіберспорту. З перших днів свого виступу Grrrr ... викликав справжній фурор, обігруючи всіх кращих на той момент корейців. Примітно, що Grrrr ... не витрачав на тренування стільки часу, скільки зараз вважається "нижньою планкою від норми". Фактично він грав у своє задоволення, роблячи наголос на тактику, стратегію і глибоке розуміння гри.

Протягом декількох років його дроп рівер, і часте застосування "газ-раша" стало фірмовим стилем. Однак патч 1.08а, який дав СтарКрафту друге народження, додавши функцію реплеїв, зупинив канадського прогеймера. Нове покоління гравців використовувало його ж тактику, виконання відточувалось до досконалості, завдяки щоденним багатогодинним тренувань. Повністю зупинив протосів, гравець нової ери СтарКрафта( Korea (South) terran) SlayerS_ `BoxeR`. Grrrr ... мало використовував клавіатуру щиро вважаючи, що виграти можна просто передумавши і обігравши суперника психологічно, не давши йому розслабитися ні на хвилину. А тим часом виробництво простоювало.
Незважаючи на те, що період домінування Grrrr ... був дуже коротким, його вплив на СтарКрафт як протос цілком можна порівняти з тим, що (Korea (South) terran) Boxer зробив для теранів. Його улюбленим матчем був PvZ. Ось що він сам говорить про цей матч:

Мій улюблений матч - протоси проти зергів. Я не кажу, що виграю у всіх зергів, мені просто подобається з ними грати, незалежно від того, виграю я чи програю. Проти гідрапуша з трьох Хатчер (мабуть найпопулярніший початок ZvP в той час) я йду в швидких спідзілов, що переходять у психів. До речі, до того моменту як у мене є архіви, зазвичай я вже замовляю експ. У ключовий момент гри у мене буде кілька психів, Архонів і Зілов, проти гідри противника. А далі веселюся.

Найкраще працює, коли ти зверху на LT.

* 2000 - Grrrr ... виграє золото Hanaro Tongshin OSL
* 2001 - Grrrr ... бронзовий призер Hanbitsoft OSL
* 2002 - Grrrr ... виграє срібну медаль GhemTV ліги
* 2003 - Grrrr ... - Бронза WCG
* 2004 - Grrrr ... завершує свою кар'єру професійного кіберспортсмен.

Share |
Джерело: http://reps.ru/ | Додав: harddog72 | Теги: Grrrr ...
Переглядів:725 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
StarCraft 2 Club ua
Blog my
JumpListTweaker
UKRSTREET.net
Вгору
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Львівський каталог сайтів