Вхід
Субота, 04.05.2024, 18:53
Головна » SKT придбало Kwanro

SKT придбало Kwanro

16.09.2010, 00:06

Незважаючи на занепадницькі настрої в СК-коммуніті, корейські кіберспортивний команди, наприклад гігант SK Telecom T1, продовжують тренування; більше того, вони навіть оновлюють свій склад.


Сьогодні був підписаний договір між SKT і Woongjin (попередньою командою зерга) про перехід Korea (South) zerg Kwanro в SKT.


За словами SKT, дане придбання дозволить посилити лінійку зергів в команді, тому що в даний момент команда дійсно відчуває труднощі з хорошими представниками цієї раси.


Korea (South) zerg Kwanro - один з двох найсильніших зергів команди Woongjin. Статистика зараз 28-19 (тобто 59% перемог). Нова команда чекає від зергів нових ідей і стратегій; адже цікавий атакуючий стиль гри подає великі надії. Більш того, Kwanro раніше дуже добре виступав проти SKT, і команда також позбулася від нього як від суперника.


Менеджер команди, Korea (South) Park, сказав, що з новим гравцем команда все ж відбере назад трофей - перше місце Пролігі - яке вони упустили в нинішньому році.


З іншого боку, Woongjin хочуть збалансувати свій склад, і саме тому дозволили Зергу перейти в іншу команду. Хто стане новим гравцем Woongjin поки не повідомляється.
Share |
Джерело: http://reps.ru/ | Додав: harddog72 | Теги: SKT придбало Kwanro
Переглядів:616 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
StarCraft 2 Club ua
Blog my
JumpListTweaker
UKRSTREET.net
Вгору
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Львівський каталог сайтів