Вхід
Субота, 18.05.2024, 11:21
Головна » MYM розриває контракт з менеджером - suNNy

MYM розриває контракт з менеджером - suNNy

06.09.2010, 23:05

Унаслідок неузгоджених дій (сірих схем?), Що проводяться менеджером команди MYM, команда розриває контракт з suNNy, з формулюванням "за порушення умов договору".


fragster, німецький портал, повідомляє про такe собі пропозицію, що надійшла корейцеві Korea (South) CellaWerra - вступити до лав Europe MYM за 500 Євро на місяць. Більш того, гравцеві пропонується підтримка девайсами від спонсора - Razer і одяг від Puma.


Джерело розмірковує про те, що аналогічні пропозиції могли надійти корейцям Korea (South) Tester'у Korea (South) Maka і Korea (South) Cool'у.


Офіційна відповідь директорів MYM не змусив себе довго чекати. Sascha Ackermann повідомляє, що suNNy пропонував найняти CellaWerra по "ринковими цінами".


"Ми шоковані діями наших менеджерів. Ми заявляємо про те, що це було індивідуальне рішення менеджера, який не керувався думкою компанії. Так зване" пропозицію "корейському гравцеві ми не бачили і не можемо прийняти. Приносимо вибачення за дії нашого колишнього працівника."


Єдиний вихід для MYM в даній ситуації - усунути suNNy. На питання про вступ CellaWerra в MYM менеджери відповідають, що такий варіант можливий, проте умови потрібно переробити і заново узгодити з корейським гравцем. Набирати в команду інших корейців не планується, тому що основний акцент - Європейські гравці.
Share |
Джерело: http://reps.ru/ | Додав: harddog72 | Теги: sunny
Переглядів:536 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
StarCraft 2 Club ua
Blog my
JumpListTweaker
UKRSTREET.net
Вгору
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Львівський каталог сайтів