Вхід
П`ятниця, 26.04.2024, 14:52
Головна » HappyZerG's StarCraft2 Blog

HappyZerG's StarCraft2 Blog

15.11.2010, 21:35


У суботу подивився грандіозний фінал GSL2 між Nestea і Foxer'ом. Висловлю свою думку з цього приводу.Nestea заслужено переміг, він зараз на голову вищі за інших, точно так само, як Fruitdealer в минулому сезоні. Nestea показав всім, що вміє грати не тільки ZvT, але і що він кращий гравець ZvZ на даний момент, обігравши в нулі інших топових зергов. Новий Jaedong в СК2? Подивимося, що буде в наступному сезоні!Nestea - досвідчений гравець старого гарту, колишній про в СК, грав за KTF MagicNs, тільки грав він мало і у нього не було жодних досягнень, і зараз, через 10 років, нарешті, він переміг на великому турнірі.


Що стосується Foxer'a, то це дуже талановитий хлопчина, але за ськіллу і по психології він набагато слабше Nestea.Він виконує відмінні раші, пуші, абуз террановскімі стратами і використовує по максимуму карту. Жорсткі раши з двох бараків, непереможний тор на ЛТ і забудова центру карти бункерами і танками, що проти цього поробиш?Зіграв роль психологічний момент, коли він починав лізти на суперника, щоб убити скоріше, це і зіграло з ним злий жарт. Якби він так само, чізерскі, але впевнено, доводив гри до кінця і не робив маячних речей типу закладаючи експа і виходу маринами на зерга в чисте поле, то він би виграв 4-0.Просто у Nestea майже залізні нерви, і він зміг зробити гарний камбек і вичавити з кожної ситуації всі 100%. Цей фінал був напруженіше, була присутня інтрига до останньої хвилини, все потріпав собі нерви, але минулий фінал був набагато цікавіше і видовищним:красиві, різноманітні стратегії, епічні бої, сильно макро, а тут тільки чізораші і олл-іни. Теж цікаво дивитися, але це не те. По атмосфері і епічності фінали СК2 програють фіналів в БВ, коли в ОСЛ або МСЛ ми бачили за 5 ігор все розмаїття страт і ситуацій, а тут, на жаль, одна страта на всі 7 ігор.


Особисто я дуже радий за Nestea, і незважаючи на те, що всі зараз почнуть кричати щось типу "Ну бачите, зерги - імба!" 2 рази на фіналі перемогли! Все одно нехай краще гроші дістануться йому, ніж Foxer'y Wink


Що стосується мене, то ладдер так і не виходить пограти, всі відволікаюся на турніри і на кастоми, тому вже виліз з топ200 т.т У суботу злив все, що тільки можна: і ладдер, і кастоми, і турнір (програв ZvZ на tourney . ru). Гра була цікавою, перевага бігало від одного, до іншого, але все ж я його упустив, наробивши купу помилок.Коли бачив Грейтер Спайро, не добив його, і чомусь думав, що зможу вбити по землі, не доходячи до тір3, але на жаль. Думаю, більше таких помилок у майбутньому не буде.


zergit.ru


Провів багато уроків, у людей починають з'являтися якісь успіхи, грають на фанових турнірах для новачком, один з них зайняв друге місце, що дуже радує.


А ось у неділю я запалив! Виграв на Borito's StarCraft II Cup # 2 з призовим фондом 20?. Нарешті-то я виграв гроші на турнірі!Чи не натурпродукт у вигляді килимів, девайсів, флешок, а саме гроші, так що я дуже радий. Відразу відчув великий плюс до моралі. Що стосується ігор, то все одно було важкувато. Суперники чізілі, надивилися GSL і пішли людям життя псувати Laughing Переломним моментом була гра в 1 / 4 - бо1 проти террана.Саме в цей момент чи то суперник, чи то Battle.net вирішив залагать, і у мене нічого не виходило сконтроліть, грав паршиво, був момент, коли я був впевнений, що програв, але зумів зібратися і затягнути. Заливаю реплєє на перегляд!


zergit.ru


Ще одна приємна новина, яка вже ні для кого не нова:Дімага відкрив свій сайт Dimaga.net, з чим його хочу привітати. Деякі мої матеріали будуть опубліковані і на його сайті, буду допомагати нашим топовим про розвивати свої сайти та наповнювати їх цікавим контентом.


І останнє, але не менш головне ...


HAPPY BIRTHDAY, ЛЕЕЕЕЕЕХААААА !!!!! smile Від усієї душі вітаю, бажаю здоров'я, щастя, успіхів як у СК2, так і в твоїх "ріал-лайф" задумки, щоб у тебе все виходило і ти ніколи не переставав радувати нас своїми іграми!! GRAAAAAAATZZZZZZZZ !!!!!!! :-) :-)
Share |
Джерело: http://white-ra.com | Додав: harddog72 | Теги: HappyZerG's Blog
Переглядів:2013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
StarCraft 2 Club ua
Blog my
JumpListTweaker
UKRSTREET.net
Вгору
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Львівський каталог сайтів