Вхід
Субота, 18.05.2024, 13:11
Головна » Доля Пролігі під питанням

Доля Пролігі під питанням

07.09.2010, 21:49

Gretech:


Ми не дамо добро на запуск нового сезону Proleague, тому що вона стане явним конкурентом щойно запущеної GSL. KeSPA доведеться компенсувати наші збитки у зв'язку із запуском Пролігі, якщо вони це зроблять.


Четверта зустріч між Gretech і KeSPA, на якій вирішувалося питання запуску нового сезону Пролігі, знову не увінчалися успіхом. Однак, на цей раз сторони дали зрозуміти, чого вони хочуть насправді.


Gretech заявила, що якщо новий сезон Пролігі буде розпочато без будь-якої компенсації, то можливість отримання прибутку від Global StarCraft 2 League взагалі стає сумнівною, і це пряму втрату отриманий від запуску Пролігі.


KeSPA вважає, що, по-перше, збір коштів на компенсацію досить скрутний - KeSPA не отримує прибуток від Пролігі, і 11 командам доводиться платити досить великі гроші на підтримку цих заходів. По-друге, компенсація взагалі неможлива, тому що Gretech не хочуть приймати гроші.


Якщо KeSPA почне Пролігу 2010-2011 без схвалення з боку Gretech, останні збираються подати до суду. Однак Gretech хоче досягти мирної угоди з, поки ще, колегами.
Share |
Джерело: http://reps.ru/ | Додав: harddog72 | Теги: Доля Пролігі під питанням
Переглядів:599 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
StarCraft 2 Club ua
Blog my
JumpListTweaker
UKRSTREET.net
Вгору
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Львівський каталог сайтів