Вхід
Неділя, 19.05.2024, 11:05
Головна » Blizzard vs KeSPA

Blizzard vs KeSPA

02.08.2010, 21:59

Уже серпень, а як ви пам'ятаєте, Бліззард, в особі Gretech, далв КеСПА часу до кінця серпня на врегулювання всіх питань з використанням своїх продуктів.


Останній хід був з боку КеСПА, коли корейська Комісія з захист добросовісної конкуренції змусила Бліззард переписати стандартну угоду для кінцевих споживачів в Кореї, щодо споживацького контенту і відповідальності самого Бліззард перед користувачами. Бліззард визнав права корейських споживачів на вироблений контент.


Після цього настало певне затишшя і про розбірках було ні слуху ні духу. Але нещодавно на корейських порталах з'явилася інформація про те, що Міністерство Культури та Спорту Республіки Корея попросило КеСПА почати переговори з Бліззард заново. Представники міністерства будуть виконувати функції арбітражу на цих переговорах. Зміниться склад представників КеСПА, на цей раз на переговорах будуть брати участь представники команд і всього лише один представник з боку головного офісу КеСПА.


Будемо сподіватися, що переговори пройдуть успішно. Бліззард пішли на поступки, визнавши права користувачів на контент. Залишилася справа за малим - врегулювати грошове питання.
Share |
Джерело: http://reps.ru/ | Додав: harddog72 | Теги: Blizzard vs KeSPA
Переглядів:554 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
StarCraft 2 Club ua
Blog my
JumpListTweaker
UKRSTREET.net
Вгору
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Львівський каталог сайтів