Вхід
Понеділок, 06.05.2024, 19:50
Головна » Battle.net VS Тролів

Battle.net VS Тролів

07.07.2010, 23:17

Завжди є незадоволені продуктом. Є так звані "тролі", а є ті, чия критика допомагає зробити продукт ще краще.
Але що робити, якщо "ти - Бог, а навколо одне суцільне незадоволене бидло"?

(ОРИГІНАЛ) Nethaera:
Мы всегда считали наш форум лучшим местом для обсуждения наших игр, новых идеи и предложений; обмен опытом и просто общением. Но наш форум заработал славу помойки для холливаров, троллинга, и прочих гадостей этих ваших интернетов. Мы считаем, что если убрать анонимность, то на форуме воцарит, если и не идеальное пространство, то уж точно куда более мирная и культурная обстановка. Кроме того, игроки смогут находить друг друга в реальной жизни, что поможет сплотить сообщество и привести его на новый уровень общения. После того как мы внедрим все изменения, вы сможете видеть игроков с никами голубого цвета. Это значит, что за никами закреплены реальные имена и фамилии.

Раніше розробник вже представляв функцію Real ID, що дозволяє залишатися на зв'язку з друзями в новій системі Battle.net. Тепер же розробник хоче впровадити Real ID на форум, фактично "вимкнувши" анонімність.

Тепер, щоб написати на форумі Blizzard потрібно використовувати Real ID, розкриваючи свої справжні дані. Дана зміна торкнеться форуму StarCraft II до моменту виходу гри 27 липня і World of WarCraft до моменту виходу додатки Cataclysm. Решта форуми, в тому числі форум BroodWar обіцяють не чіпати.

Що це може означати?

Варіант А: Помирає тролінг форум. Разом з тролями та адекватними користувачами. Немає незадоволених, немає задоволених. Є бабло продажі гри, і це головне.

Варіант Б: Форум таки не вмирає, і Бліззард іноді читають, які вони ідіоти і козли. Враховуючи, що за новим EULA всі права на акаунт належать Blizzard, обліковий запис "раптово" виходить з ладу.

Варіант В: На форумі панує благодать. Усі один одного розуміють, збираються на групові вечірки Day [9] на честь запуску гри, допомагають один одному в біді.

Проте переважна більшість користувачів розкривати особисті дані не має наміру.

Share |
Джерело: http://reps.ru | Додав: harddog72 | Теги: Battle.net VS Тролів
Переглядів:727 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
StarCraft 2 Club ua
Blog my
JumpListTweaker
UKRSTREET.net
Вгору
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Львівський каталог сайтів