Вхід
Субота, 18.05.2024, 18:14

Всього матеріалів в каталозі:

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 »
Dimaga виграє ESL Go4SC2 # 29-Мабуть, Dimaga налаштований дуже рішуче не тільки у бік докорів Blizzard про недосконалість існуючого балансу, але і у бік відточування своїх ігрових навичок, в тому числі і за расу теранів. Недалекі заяви окремих критиканів про те, що Dimaga втрачає форму і починає вередувати, щоб виправдати свої поразки, отримали чіткий і прямолінійний відповідь у вигляді перемоги на ESL Go4SC2 # 29 ...

StarCraft 2 Club

Мабуть, Dimaga налаштований дуже рішуче не тільки у бік докорів Blizzard про недосконалість існуючого балансу, але і у бік відточування своїх ігрових навичок, в тому числі і за расу теранів. Недалекі заяви окремих критиканів про те, що Dimaga втрачає форму і починає вередувати, щоб виправдати свої поразки, отримали чіткий і прямолінійний відповідь у вигляді перемоги на ESL Go4SC2 # 29 ...

Немає голосів
Переглядів:503
harddog72
Коментарів: 0
16.08.2010
Офіційна заява Дімаги!-Сьогодні Дімага виступив із сенсаційною заявою, що стосується ситуації, що склалася з балансом в Starcraft II і ситуації, що склалася, коли професійні гравці високого класу не можуть через дисбаланс у грі показати результати, на які розраховує їхня команда і спонсори.

StarCraft 2 Club

Сьогодні Дімага виступив із сенсаційною заявою, що стосується ситуації, що склалася з балансом в Starcraft II і ситуації, що склалася, коли професійні гравці високого класу не можуть через дисбаланс у грі показати результати, на які розраховує їхня команда і спонсори.

Немає голосів
Переглядів:514
harddog72
Коментарів: 0
15.08.2010
Starcraft II Секретні місії-Перетинаючи простори інтернету я натрапив на одну цікаву річ про компанію StarCraft 2. На форумі гільдії ¤Hope¤ користувач під ніком Damascu пише про секретну місію яку він знайшов .

StarCraft 2 Club

Перетинаючи простори інтернету я натрапив на одну цікаву річ про компанію StarCraft 2. На форумі гільдії ¤Hope¤ користувач під ніком Damascu пише про секретну місію яку він знайшов .

Немає голосів
Переглядів:833
harddog72
Коментарів: 0
05.08.2010
StarCraft 2 пахне горілим-Аномальна спека панує не тільки в деяких регіонах земної кулі, але і в нутрощах системного блоку, коли на комп'ютері запущено StarCraft 2. Виявилося, що досить невимоглива до потужності заліза стратегія буквально розпалює добілого відеокарти з посередніми системами охолодження.

StarCraft 2 Club

Аномальна спека панує не тільки в деяких регіонах земної кулі, але і в нутрощах системного блоку, коли на комп'ютері запущено StarCraft 2. Виявилося, що досить невимоглива до потужності заліза стратегія буквально розпалює добілого відеокарти з посередніми системами охолодження.

Немає голосів
Переглядів:495
harddog72
Коментарів: 0
04.08.2010
І тижня не пройшло and crack-Не пройшло і тижня як на теренах інтернету появився кряк до компанії StarCraft 2 Wings Of Liberty. Кряк працюючий (сам перевіряв) проблема з сейвами вирішена.

StarCraft 2 Club

Не пройшло і тижня як на теренах інтернету появився кряк до компанії StarCraft 2 Wings Of Liberty. Кряк працюючий (сам перевіряв) проблема з сейвами вирішена.

Немає голосів
Переглядів:461
harddog72
Коментарів: 0
04.08.2010
StarCraft 2 Club ua
Blog my
JumpListTweaker
UKRSTREET.net
Вгору
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Львівський каталог сайтів