Вхід
Субота, 04.05.2024, 15:29
Головна » 1 місце White-Ra на SC2TV.ru LAN Series: Київ

1 місце White-Ra на SC2TV.ru LAN Series: Київ

26.09.2010, 19:34

Ось і закінчився перший з серії турнірів SC2TV.ru LAN Series, які проводить портал sc2tv.ru за підтримки компаній Inno3D і Logitech. З радістю повідомляю, що Duckload.White-Ra в цьому напруженому і драматичному турнірі зайняв перше місце!


Втім у цей день весь п'єдестал пошани був українським:
1 місце - Duckload.White-Ra - 500 $+InnoVision GTX480+Logitech G19 Gaming Keyboard
2 місце - mouz.Strelok - 200 $+InnoVision GTX 470+Logitech G35 Gaming Headset
3 місце - mTw.Dimaga - 100 $+InnoVision GTX 460+Logitech G9x Laser Mouse


Трохи про самий турнірі. Турнір в "Кіберарені" зібрав величезну кількість гравців і глядачів - за відвідуваністю він перевершив навіть турнір, присвячений запуску гри Starcraft II: Wings of Liberty ...
У суботу в Києві висадився великий російський "десант" - це, перш за все, організатори турніру - команда sc2tv.ru: Adolf [RA], Kaby [Rage], Kitsune, a2) Chingiz, Moonzerg, Sadisteeg, до яких приєдналися Alex007 і Olsiorsi . Також "була помічена" команда RoX.KIS - RoX.KIS.Pomi, RoX.KIS.Abver, RoX.KIS.HappyZerg, очолена Ігорем Андрійовичем Уткіним, відомого у світі як RoX.KIS.Bruce. Ще один гравець команди - RoX.KIS.Alf також був на турнірі, але, на жаль, не прийняв участі (з особистих причин).


Також у турнірі брали участь фіналісти української Intel Extreme Masters - Pokerof.Kas і bly, а також український Терран старого гарту IDDQD (aka Marine).


Що сказати ... Всі ігри фаворитів проходили в напруженій боротьбі і гравці зривали шквал оплесків гарячої київської публіки. Між іграми проходили вікторини на тему Starcraft і про-сцени, так що команда sc2tv.ru на славу постаралася, щоб нікому не було нудно і при перегляді ігор і в паузах між ними. Три пари коментаторів відпрацювали 12:00 практично без зупинки, створюючи в ігровому залі святкову атмосферу.


Величезне спасибі організаторам турніру - команді sc2tv.ru і клубу "Кіберарена" за відмінно проведений захід, ну і звичайно ж, вітаємо всю призову трійцю з успішним виступом!


Ви можете завантажити реплей пак White-Ra з цього турніру

Watch live video from nikit9999 on Justin.tv

Share |
Джерело: http://white-ra.com/ | Додав: harddog72 | Теги: 1 місце White-Ra
Переглядів:965 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
StarCraft 2 Club ua
Blog my
JumpListTweaker
UKRSTREET.net
Вгору
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Львівський каталог сайтів