Вхід
Субота, 18.05.2024, 17:08
Головна » Інтерв'ю з Dimaga

Інтерв'ю з Dimaga

25.07.2010, 21:34

З сьогоднішнього дня Dimaga частина нашої команди.
Бажання менеджера Christopher 'Tak3r' Heil збувається. У той же час DeMusliM
отримав партнера в 2x2.


Ще в новині з Benjamin 'DeMusliM' Baker заявлялося, що ми планували отримати ще одного гравця. У результаті наш новий скіловий зерг - Дмитро 'DIMAGA' Філіпчук. 24 річний українець ще на початку бета тестування привернув до себе увагу численними виграшами. Не варто забувати і успішне Broodwar минуле.

Ми дуже раді бути з ним на борту одного човна і за пару днів до релізу SC2 оптимістично дивитися в майбутнє. Чекаємо не дочекаємося перших клан варов проти інших топ кланів.

Christopher 'Tak3r' Heil:

Я поза себе від радості, при думці, що DIMAGA став частиною нашої команди. Він один з кращих друзів DeMusliM `а. Разом вони складають міцну основу. З приходом Діми стався буст мотивації всієї команди. Мені так і не терпиться побачити хлопців в дії. Я дуже щасливий, що обидва гравці, яких я шалено хотів бачити в нашому складі - з нами.

Привіт Дмитро. Вітаємо у нашому маленькому, божевільному загоні SC2 mTw. Перш ніж переходити до області ігор, розкажи трохи про себе.

mTw.DIMAGA: Всім привіт. Я щасливий бути в складі mTw. Мені 24 і через два роки я закінчую навчання. Зараз же я хотів би стати про геймером. Мої хобі це футбол і силові вправи.

За деякими зображень не можна сказати, що ти виглядаєш як типовий Нерд. Чому ж ти вирішив більше часу вкладати в кіберспорт, а не в традиційні види спорту, футбол наприклад?

mTw.DIMAGA: Мені подобаються багато видів спорту, починаючи баскетболом і закінчуючи ММА (бойові мистецтва). Ще в школі я поєднував звичайний спорт і кіберспорт. Спочатку кіберспорт був для мене хобі, але ж я можу заробити непогані гроші.

Хех, я теж фанат ММА. Перейдемо ж до Starcraft2. Ти відомий як один з найсильніших гравців за зергів. Яке твоє враження про расу Зерги і стиль гри?

mTw.DIMAGA: На самому початку бети Зерги були дуже сильні і їх нерфили з часом. З огляду на «підняття» Терран, дуже складно бути на вершині SC2 за зергів. Думаю в найближчому майбутньому підуть патчі і зміни.

Рідко побачиш, що хороший гравець за зергів бере гору над гарним гравцем за теранів. Яке твоє загальне враження про SC2, парочка висловлювань про Battle.net 2.0. Як думаєш, чи досягне SC2 в наступні 3-4 роки визнання як SC1? 


mTw.DIMAGA: Взагалі у мене позитивне враження про гру і мені подобається геймплей, тому що наприклад, стало простіше макро. Що стосується Battle.net 2.0 - зовсім не погана ідея. Здорове рішення змішати всі ігри і ввести можливість спілкуватися з друзями з інших ігор. Вважаю, що SC2 доб'ється всього того ж, що і SC1. Не знаю, як складуться справи в Кореї, але в усьому світі SC2 перевершить першу частину.

Ти казав, що ти хотів би стати про геймером. Скільки часу ти приділяєш SC2 і яка твоя мета на наступний рік?

mTw.DIMAGA: Грі я присвячую дуже багато часу. Точні цифри не можу дати, але думаю що близько 5-6 годин на день. Мета в наступному році - стати кращим.

Уявляєш чи ти собі переїзд до Німеччини і участь в EPS, так як зробив твій новий одноклановец DeMusliM?

mTw.DIMAGA: Ееемм ... поки що не думав про це, тому що моя сім'я і подруга тут.

Хороший привід залишитися. Можливо, EPS торкнеться і Україну. Так і не доведеться нікуди їхати. Назад до SC2: Які гравців справили на тебе враження?

mTw.DIMAGA: Було б супер. Цікаве питання. Перший гравець який мене здивував, був DeMusliM. Далі мені сподобався гравець Maka. З протосів запам'ятався Tester. Що стосується зергів - Cool [fOu] і Sen.

Blizzard випустили трейлер StarCraft II - Ghosts of the Past, який вразив багатьох людей. Чи будеш ти проходити сингл або сконцентруєшся на мультиплеєрі?

mTw.DIMAGA: Швидше за все повністю піду у мультиплеєр, але з часом буду приділяти крапельку вільного часу  для одиночного режиму.

Дякуємо вам за це не велике інтерв'ю. Найближчим часом складемо інтерв'ю побільше. Пару слів фанатам?

mTw.DIMAGA:
Спасибі. Хотів би побажати всім моїм фанатам і всім знайомим здоров'я і удачі. До скорого!

Share |
Джерело: http://www.sc2tv.ru/ | Додав: harddog72 | Теги: Dimaga
Переглядів:723 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
StarCraft 2 Club ua
Blog my
JumpListTweaker
UKRSTREET.net
Вгору
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Львівський каталог сайтів