Вхід
Субота, 18.05.2024, 17:54
Головна » Кінець великої епохи Тот

Кінець великої епохи Тот

23.07.2010, 14:52

У 1998 році (точну дату, зрозуміло, зараз ніхто не встановить) німецькі кіберспортсмени Nightfall, Lunatic і PureFalcon вирішили, що пора б почати грати в свої улюблені ігри організовано і створити свій клан - адже це круто і модно! Так з'явився на світ колектив, який стане самим сильним і успішним за всю історію StarCraft: Brood War. Templars of Twilight виховають таких великих старкрафтерів, як Mondragon, Ret, Testie, Yosh, HayprO та багатьох інших. 22 липня 2010 року, шлях цієї великої команди підійшов до кінця.

Все йшло до цього вже досить давно. Ще до релізу бета-версії StarCraft 2 лідер і менеджер клану Тот протягом довгих років Криштоф "ToT) Mondragon (" Семке говорив, що, швидше за все, клану Тот у другому Старкрафті не буде. Після релізу бета-версії ситуація тільки погіршилася, адже інтерес до BroodWar впав до просто небачено низьких позначок. Гравці втратили останню мотивацію для тренувань, і клан перестав існувати ще не на папері, але в реальному житті - точно. Топові старкрафтери, які планували серйозно тренуватися в новій грі, розбіглися по іншим кланам: так, Хейпро бігає від mouz до Liquid, РЕТ з самого початку бета-тесту оголосив про виступи за LowLandLions, ZpuX грає за unique і т.д.

"Тому що в тот ніколи не було будь-яких партнерів у плані реального фінансового спонсорування, нам ставало все складніше і складніше утримувати у себе найсильніших гравців і тим більше залучати нових, адже відмінною репутації клану в будь-якому випадку мало, коли гравцеві пропонують заробляти великі гроші в інших кланах ", - пише Монді у своїй останній новини як лідера клану на сайтi тот. - "Великі кіберспортивній організації створювали професійні команди гравців у Brood War, і, після багатьох років спроб, MYM нарешті обійшли Тот у всіх лігах та рейтингах. Врешті-решт, гроші завжди перемагають - це правило сучасного світу. Але, як би там не було, ми були справжніми друзями в тот. У нас була фантастична атмосфера завдяки постійних перемог, і, напевно, ні в якого іншого клану без реальних спонсорів ніколи не було такої атмосфери, як у нашій команді ".

Після 12 років справжнього успіху тот залишає кіберспортивну сцену. Дякуємо за те, що були з нами, ми будемо пам'ятати вас завжди. Напевно, символічно те, що Мондрагон оголосив про таку подію за кілька днів до релізу StarCraft 2. Іде не просто клан - йде ціла епоха. Епоха StarCraft: Brood War.

R.I.P.

Share |
Джерело: http://www.sc2tv.ru/ | Додав: harddog72 | Теги: Кінець епохи Тот
Переглядів:629 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
StarCraft 2 Club ua
Blog my
JumpListTweaker
UKRSTREET.net
Вгору
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Львівський каталог сайтів